CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 9 December 2011

Akhirnya kami Konvo


Alhamdulillah, pada tanggal 30 November 2011, usaha, susah payah kami, pengorbanan kami dan orang-orang tersayang di sekeliling kami akhirnya terbalas. Kegembiraan sepanjang konvo dapat menghapus duka sepanjang Diploma Pengurusan Awam Bil.2/2010. Syukur yang mampu diucapkan..sesungguhnya perancangan allah itu maha hebat sehingga ke saat ini dan seterusnya. Cume kita yang harus berlapang dada untuk menempuh setiap percaturan hidup yang diberikan kepada kita..

Ewah-ewah, jadi ustajah pulak aku...ehehe..terima kasih abang (kanda Bujey), emak..Umar, kak Liza, dan adik2 yg memberikan sokongan.. Tak lupe..kawan2 seperjuangan, Siti Rohani Omar, siti haizani, Rozhana mahat, Izzatul asihikin, Zainon dan juga Izyan Shazana...kerana menjadi kawan suke duke sepanjang DPA yg lalu..tanpa korang..aku mesti asyik nangis je..uwaa...


sebeno-benonyer..gambar aku x upload lagik..semenjak kertas jemaah menteri aku ni nak kene bentang kat kabinet..aku semakin bz..memory kad tu, ada jek dalam beg aku..tapi, x terbawak keluar..ingatkan hari nih bleh mengdownload..rupanya..hari nilah paling penat selepas mendapat wahyu dri tingkat 17...so, aku tepek jelah gambar yg korang tepek kat FB aku..

nanti aku upload yer..tp, nak upload dulu gambar anak kesayangan ku..buat pengubat rindu..MAmi Zhani, Umi Zhana, dan MAK Ani..semoga gambar umar ini menjadi inspirasi untuk korang bekerja keras bersama pasangan tersayang utk mendapatkan umar kawan sepermainan..


Berusahalah kawan2..
yg dah ada satu..sila tambahkan lagi umat Nabi Muhammad s.a.w
semoga anak-anak kita menjadi anak-anak yg soleh dan solehah..

Skang ni, aku nak upload gambar2 program kita sepanjang DPA yg ada muke2 korang yg sibuk suke interprem kat kamera DSLR aku yg buruk tu..hehe..

saksikan :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
...



sopan

waduh spec ku hitam..


gedik sakan malam ni

termasuk mak2 org pn gedik..hahaha

HIGH Tea with KING

Melaka..sakit urat betisku berjalan...

muzium kesenian islam

malam aper namernyer ni ??

group pembentangan projek paling best..memang puas hati..walaupun kita kene reject..wakaka
tp, aku dapat B tau..haha
santai dalam dewan..nametag ok..tak bleh blah..skang ni kt opis pun aku kene pakai nametag gak..


 muke tanpa mekap...ani plng berseri..huhu..sebab time anak dara lagi..heheh


semboyan telah berbunyi..

menuju medan bakti

pegawai2 cun askar wataniah...


Time ni baru sampai..esok je aku dh start nagis..lg2 nampak beg merah ani kat bawah bukit..terus berderai air mata aku..tetibe sebak...

bukti..aku x tido time kelas..

TIP OF BORNEO..

petugas parlimen ker..rombongan cik kiah..



TOB..dengan geng2 Kota Marudu
Sukan rakyat..abang..i lap u so much !!!

Sayang kamu semua !!!


rewind balik gambar lame2..